Najnovšie recenzie zo sekcie Badmintonové rakety
Dobrá raketa za priaznivu cenu. pre začiatočnikov aj pokročilých skvela volba.
- super
ok
raketu som kupila na odporucenie predajcu a som velmi spokojna
Yonex Voltric 7 Ultimax
Pridané: 17. februára 2012
(naposledy upravené 17. februára 2012)
- vyhovuje mi vyváženie
- veľmi pekné spracovanie
- kvalitný výplet
- nemám skúsenosť
veľmi dobrá kúpa
- Nizka cena
- Dobre vlastnosti rakety
- Trosku krivy vyplet
Odporucam produkt ostatnym.Po dlhsom hrani uvidim ako raketa drzi,ale dufam ze bude drzat dobre.
- Perfektne smece.
- Vyzaduje zvladnutu techniku a cit pre udery
Doporucujem ostatnym
- vhodná pre ženy
- kvalita za nízku cenu
ľahká
vhoná pre ženy
pekná
kvalitná
- Ľahká raketa a dobre vyvážená. Pružný a kvalitný vyplet.
- Pre mňa sa zdá trošku rýchla.
Veľmi dobrá raketa čo sa tika váhy a výpletu.
Victor Ripple Power
Pridané: 31. decembra 2011
(naposledy upravené 31. decembra 2011)
Zakúpený v Sportega.sk
- Veľmi dobrá kontrola košíka, dobre sa s ňou útočí, ale nemá problémy ani s ´kraťasmi´.
Zatiaľ si na seba zvykáme, ale je mi jasné, že takúto dobrú raketu som ešte nemal a tak rýchlo ju ani nebudem chcieť vymeniť.
syn sa venuje dlho tomuto sportu.a tuto raketu už davno chcel.takže som dala na je ho odporučanie,,dufam,že na vianoce to bude bomba...
- Silny smeč dobra kontrola, je to kvalitna raketa ale nie pre kazdeho a pre kazdy typ hry
- S raketou sa treba naucit hrat a neodporucam amaterom je to viac pre profi hracov + treba mat k rakete este jednu techniicku toto je kanon
spickova raketa ktoru treba pochopit
Odporúčam
raketu odporucam, vyborny pomer cena/kvalita
- ľahká raketa velmi kvalitné prevedenie, kvalitný výplet
Odporúčam pokročilým hráčom .
- super raketa, pomer kvalita a cena
super raketa, pomer kvalita a cena
ked si ju objednam bude uz aj z vypletom alebo si ju musim vypliest sam
predava sa uz aj z vypletom
Yonex Nanospeed Tour
Pridané: 31. januára 2011
(naposledy upravené 31. januára 2011)
Zakúpený v Sportega.sk
Po prvom vyskúšaní na kurte, musím hodnotiť len pozitívne.
- výborná útočná raketa
túto raketu odporúčam ako všestranne hratelnú
- Pre túto raketu som sa rozhodol vďaka pozitívnym skúsenostiam zo značkou Yonex všeobecne a ďalej vďaka veľmi pozitívnym skúsenostiam taktiež s ich grafitovou radou Nanospeed.
- Raketa sa výborne ovláda vďaka ľahkej konštrukcii Nanospeed a má taktiež dobrú aerodynamiku pri odpore / prechode vzduchom.
- Raketa je taktiež výborná na útočný štýl hry kde sa prejaví jej stredne tuhá tvrdosť, hlavne pri smečoch.
- Pozitívne hodnotím aj technológiu SHOCKLESS SYSTEM, ktorá je sústredená v strede rakety a stlmí vibrácie pri údere košíka.
- Táto raketa sa dá zohnať od 49 až do 61 €.
- Táto raketa ma jednú jedinú nevýhodu ale nieje to nič čo by sa nedalo vyriešiť. Rúčka rakety je potiahnutá aspoň na môj vkus príliš tvrdým gripom ( vysv. doslova gumená páska ktorou je potiahnutá rúčka rakety - grip), ktorý sa naviac ak sa Vám viac potia ruky ako mne môže stať veľmi šmykľavým. Vyriešiť to však môže dokúpenie iného gripu. ŽIADNE INÉ NEVÝHODY PODĽA MŇA RAKETA NEMÁ.
Ak ste teda ochotný si za kvalitu zaplatiť od 49 až do 61 € máte rád útočnejší štýl hry hrania bedmintonu, značku Yonex a chcete ľahkú raketu s výborným ovládaním potom je podľa mňa práve pre Vás Yonex Nanospeed 300 tým zlatým stredom.
Zobrazujem 281 - 300 zo 302 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 14 [ 15 ] 16 Ďalšie »