Najnovšie recenzie zo sekcie Badmintonové rakety
- Ľahká, presná, rukoväť výborne priľne na ruku
Ľahká, presná, rukoväť výborne priľne na ruku
- veľmi ľahká raketa, odolný výplet, krásny dizajn
Kvalitná raketa za super cenu s naozaj odolným výpletom a veľmi pekne dizajnovo riešená.
- idealna pre deti, hlavne váhovo
odporučam
- ľahúčka
ešte ju máme krátko, ale zatiaľ sme spokojní sú ľahúčke
- Ľahká, dobre ovládateľná raketa.
- Menšia razancia úderu na dlhšie vzdialenosti
- Pre rýchlu hru a smeče vynikajúca raketa, na technicku hru si treba zviknúť
- nič -
hral som sňou len 4 dni ale výsledky sa hned ukázali, nemusím tak búchať aby to lietalo k základnej čiare. Skracovačky sú tiež dobré. Vrelo odporúčam túto raketu. Kto hladá lepšiu tak musí hladať už len v profi tirede.
lahka a rychla raketa
- ľahká vhodná pre pokročilejších technických hráčov, dobre ovládateľná na sieti...
odporúčam
- raketa pre celoplosnu hru
- vynikajuca ovladatelnost a lahkost pri hre
- (vid recenzie produktu na webe)
- nie pre zaciatocnikov a obcasnych hracov
- tresta skoro kazdu chybu v technike
- (vid recenzia na webe)
Raketa vhodna najma pre stredne pokrocilych hracov s celoplosnou hrou, rovnako na dvojhru aj stvorhu. Vynikajuca praca pri sieti a vhodna aj na obcasne smece, pri ktorych ale mierne chyba razancia (medium flex) co je ale vyvazene jej obratnostou pri obrannej hre.
S raketou je potrebne sa zzit. Jednu takuto raketu som zial pri stvorhe po cca 1,5 roku zlomil pri strete so spoluhracom a z dovodu spokojnosti som si opatovne kupil dalsiu.
- Kvalitne spracovana
- tvrdy vyplet, stredne ohybna rucka ktora napomaha cloveku so slabsim svihom
- grip je prijemne maky no nie prilis hruby
- ziadne.
vyvazena je skor do gripu, vrch je jemne lahsi
Pre stredne pokrocileho hraca je prinosom presnost a zvysenie rychlosti odpalovania
- Krásny dizajn, veľmi ľahučká- dobre sa s ňou smečuje a váborne pružná!
Je to vyborna raketa. Kto ma rad vyvazeny a kombinovany herny styl urcite nebude lutovat. Vaha rakety a jej vyvazenie do ruky je perfektne skombinovane. Urcite odporucam. Potesia sa jej hlavne zeny a muzi ktory nehraju len silou.
- Lahka, sikovna
vhodna pre mensie deti
výborná raketa
- Cena, kvalita.
Perfektna raketa aj pre zeny.
- raketu som objednala pre syna a som s ňou spokojná. Je dizainovo pekná a účelovo "svižná". Bandbinton hráme rekreašne, ale prepracuvaváme sa k pravidelným hráčom, takže vieme oceniť aj kvalitu rakety. Zatiaľ je v poriadku a plní si svoj účel čo do rýchlosti, švihu a ľahkosti. Vrelo odporúčam.
som spokojná
- Ľahká, pružná, dobre sedí v ruke, vhodný obal.
Vybral som si ženskú raketu napriek tomu, že som muž a neoľutoval som. Hrávam tri hodiny týždenne, prevažne štvorhru. Raketu som si vybral po preštudovaní rád na stránkach obchodu.
S touto raketou sa mi hraje výborne, ľahká, pružná.
Myslím si,že je vhodná pre všetkých, ktorí nehrajú útočne a agresívne a uprednostňujú technickú hru.
- dobrý flex
- nízka hmotnosť
- optimálne ťažisko
- rozumná cena
- zatiaľ nič, hral som s ňou len jedenkrát
produkt v oblasti nižšej strednej triedy na rekreačné účely s dobrými vlastnosťami
- Uiverzálnosť
- Prijatelná cena
- Kvalitné spacovanie
Nemám čo dodať jednoducho super pre rekreačných hráčov, ktorý hrávajú všetkými štýlmi hry. Kvalitné spracovanie určite predčilo moje očakávanie pri tejto cene. Ako sa hovorí pálka mi sadla ako ... na šerbeľ :D. Určite odporúčam všetkým rekreačným hráčom. Veľká spokojnosť z mojej strany.
- super kvalita
- lahka a pevna
- nic
vyborna kupa, odporucam v tejto cene, nakolko aj vyplet drzi po roku, mozno vytknut len grip teda omotavka, ale to je normalne ze treba ho vymenit za kvalitnejsi
Zobrazujem 241 - 260 zo 302 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...16 Ďalšie »