Najnovšie recenzie zo sekcie Badmintonové rakety
- treba si na ňu zvyknúť a je v pohode
- Raketa je výborná, veľmi dobre ovládateľná, bolo potešením s ňou hrať, plusom je pekný dizajn, akurát vrchnú omotávku by som nabudúce zvolil inú ako bielu, pretože sa rýchlo ušpiní.
- Na dvojhru alebo opatrnú štvorhru PERFEKTO.
Vydržala presne 3 týždne hrania, kým nedošlo k stretu so spoluhráčovou raketou. Stret nebol nijak intenzívny, ale raketa to napodiv nevydržala a praskla... Osobne som za takú cenu očakával určite väčšiu odolnosť.
Pro Kennex Force 458
Pridané: 15. novembra 2020
(naposledy upravené 15. novembra 2020)
Zakúpený v Sportega.sk
Pre začiatočníka postačujúce
- Ľahká raketa, vhodná pre ženy. Skvelá manipulácia. Jednoznačne odporúčam tento produkt.
Raketa splna ocakavania pre zacinajucu hracky. Je lahucka, pruzna, dobre sa drzi. Nie je s nou problem prestrelit cely kurt bez vacsej namahy a vyhrat aj dlhsie vymeny. Navyse vyzera krasne.
Spokojnost s tovarom.
- veľmi ľahká a dobrá
Lahka pruzna a zariven jemne utocns idealna na presne smerovanie kosika
už predtým som si kúpil a teraz som objednal pre kamaratov čo spolu hráme
- som spokojná s raketou
- vyborny pomer kvality a ceny
- kvalitne prevedenie
Spokojnosť.
Raketa dobre sedí do ruky 7 ročnému chalanovi, je ľahká.
- Zatial kvoli situacii len jedna hra. Zda sa ale omnoho lepsia nez moje starsie yonex rakety
- Vyvazenie do hlavy je dost vyrazne
- Vyvazenie do hlavy je dost vyrazne
- Vyzerá fajn,ešte nevyskušana
- Postupne si na raketu zvykám, veľký rozdiel oproti ProKennex,ktorú som mal pred ňou. Vhodná nielen pre útočných hráčov,ale aj pre technicky hrajúcim na sieti. Dobrá raketa pre vstup medzi pokročilých,alebo pre náročnejších rekreačných hráčov.
Nevýhodu som nepostrehol,tou zostáva už len moja nesikovna ruka
spokojnosť
Zatiaľ som s ňou hral iba raz. Najväčšou výhodou je, že pri smečovaní sa menej narobím a smeče sú prudšie ako s predch. raketou. Čo sa týka obrannej a technickej hry, ešte si musím zvyknúť, treba ešte 2-3x zahrať. Zatiaľ je to tak na 60%.
Zobrazujem 81 - 100 zo 302 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...16 Ďalšie »